top of page

Ny Lansering: InvestWiser 1.4 og Vår Videre Reise

God tirsdag alle sammen! Vi i InvestWiser er glade for å kunngjøre lanseringen av vår nyeste oppdatering, InvestWiser 1.4. Denne oppdateringen representerer et viktig steg fremover i vår kontinuerlige innsats for å tilby de beste verktøyene for aksjeanalyse og porteføljeforvaltning. Vi har lyttet til tilbakemeldingene fra våre brukere og implementert flere viktige forbedringer som vil gjøre opplevelsen på plattformen enda bedre.


Skrevet av Gründer og CEO Didrik Lysvoll


Hva er nytt i InvestWiser 1.4?



1. Intuitivt Grensesnitt og Navigasjon

Vi har gjort grensesnittet mer brukervennlig og intuitivt, med infobokser som gir en sømløs opplevelse når du utforsker data. Navigasjonen er delt inn i fem hovedkategorier: Market, Screener, Analysis, Portfolio og Guide. Sidene har også en "step by step" navigasjon som leder deg gjennom hele kategorien, sammen med hovednavigasjonen på venstre side.


2. Forbedret Funksjonalitet og Hastighet

Funksjonaliteten er betydelig forbedret. Våre kjernefunksjoner, som markedsovervåkning, aksjescreening, aksjeanalyse og porteføljeanalyse, har fått oppdateringer som forbedrer ytelsen og påliteligheten. Markedsidene gir bedre innsikt, screener-sidene tilbyr flere rangeringsmodeller og filtre, og analysesidene gir dypere innsikt i selskaper. Porteføljesidene har også fått bedre analytisk funksjonalitet, og plattformen er nå raskere og mer responsiv.


3. Brukerinvolvering i Utviklingen

InvestWiser 1.4 er utviklet i samarbeid med våre brukere. Vi har aktivt implementert tilbakemeldinger for å møte deres behov og forventninger. For eksempel åpnet 66% av brukerne vår forrige e-postkampanje, og mange delte verdifulle innsikter som har hjulpet oss med å forme den nye versjonen. Vi ser frem til å fortsette dette samarbeidet.


Historikk og Utvikling


InvestWiser v1.1

Lansert som en omfattende aksjeanalyseplattform, inkluderte den estimerte inntekter, kursmål, megleranbefalinger, nøkkeltall og mer. Brukerne kunne analysere aksjer både fundamentalt og teknisk, samt bygge porteføljer og analysere markedet.


InvestWiser v1.2

Introduksjon av avanserte rangeringsmodeller basert på faktorinvestering, og et bredere spekter av analytiske verktøy. Forbedret brukergrensesnitt gjorde det enklere å sammenligne aksjer på tvers av industri, sektor, marked og mer.


InvestWiser v1.3

Betydelig oppgradering med forbedret hastighet og grensesnitt. Nye rangeringsmodeller og screeningverktøy ble introdusert, som kombinerte teknisk og fundamental analyse for en mer omfattende selskapsanalyse. Flere verktøy for portefølje- og markedsutvikling ble lagt til.


InvestWiser 1.4

Dagens lansering markerer et viktig steg med mer intuitivt grensesnitt og navigasjon, samt forbedret funksjonalitet og hastighet. Oppdateringen forbereder plattformen for overgangen til V2.0, som vil introdusere ny teknologi og løfte plattformen til nye høyder senere i år.


Med hver oppdatering har InvestWiser utviklet seg betydelig, og forbedret både brukeropplevelsen og de analytiske verktøyene for å møte investorenes behov på en stadig mer effektiv måte.


Oppdatering av Modellporteføljene



Våre modellporteføljer viser hvordan våre rangeringsmodeller fungerer i praksis. De er basert på vår QVM-modell, som likevekter kvalitet, verdi og momentum. Her er en oppdatering på deres prestasjoner:


1. Første Utbytteportefølje (satt sammen 24. april 2023)

- Antall aksjer: 25

- Avkastning: 27,1%

- Indeksavkastning: 18,3%

- Beskrivelse: Basert på vår første rangeringsmodell, delt som vårt første innlegg på NordNet-bloggen.


2. Første Modellportefølje (satt sammen 24. juli 2023)

- Antall aksjer: 11 (en aksje fra hver sektor)

- Avkastning: 34,2%

- Indeksavkastning: 16,6%

- Beskrivelse: Publisert på vår egen blogg, denne porteføljen har vist kraften i vår første lanserte rangeringsmodell.


3. Andre Utbytteportefølje (satt sammen 22. februar 2024)

- Antall aksjer: 26

- Avkastning: 15,4%

- Indeksavkastning: 14,2%

- Beskrivelse: Delt på både NordNet-bloggen og vår egen blogg, basert på vår nyeste rangeringsmodell.


Alle modellporteføljene våre har vist forbedring siden forrige oppdatering 1. juli. De ligger fortsatt foran indeksen, med vår første modellportefølje og andre utbytteportefølje på "all time high". Det er viktig å huske at tidsperioden for resultatene fortsatt er korte, og resultatene kan være påvirket av tilfeldigheter. Våre porteføljer er satt sammen objektivt og systematisk med diversifisering som en nøkkelregel. 


Les mer om hvordan vi har satt sammen disse porteføljene ved hjelp av våre analytiske verktøy:



Takk til Våre Brukere


Vi vil takke alle våre 6500 brukere, som nå utgjør over 1 % av alle aksjonærene på børsen. Vi er stolte av denne milepælen og ser frem til å fortsette å tilby verdifulle innsikter og analyser. Vi gleder oss spesielt til lanseringen av vår nye plattform, V2, senere i år, som vil bringe forbedret grensesnitt, brukervennlighet, funksjonalitet, hastighet og skalerbarhet.


Bli Med i InvestWiser-fellesskapet


For å delta aktivt og holde deg oppdatert, kan du besøke våre plattformer:


Midtveis i 2024: Topp rangerte verdi-selskaper på Oslo Børs: Les mer her

Veien videre for InvestWiser: Større Team, Større Drømmer: Les mer her

Oslo Børs – Investeringsunivers: Analyse, Portefølje og Screening: Les mer her


Vi inviterer deg til å utforske disse ressursene og bli en del av vårt fellesskap. Sammen vil vi fortsette å bryte nye barrierer og forme fremtiden for investeringer.


Gode resultater starter med gode analyser. Vi i InvestWiser gjør kraftfull analyse tilgjengelig for alle, slik at investorer kan ta informerte beslutninger basert på fakta. Vi ser frem til en spennende tid fremover og takker igjen for deres støtte.


Med vennlig hilsen,  

Teamet hos InvestWiser


Å investere innebærer alltid risiko, og tidligere resultater gir ingen garantier for fremtidige resultater. Det vi deler med deg er kun informasjon og skal ikke tolkes som investeringsråd. Vi kan ikke garantere at det vi presenterer er fullstendig og korrekt. Når du tar investeringsbeslutninger basert på vår informasjon, er det ditt eget ansvar og risiko som investor. Vi tar ikke ansvar for eventuelle tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av vårt innhold hos InvestWiser. Vårt innhold kan ikke erstatte profesjonell investeringsrådgivning.

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note

Din investeringsreise starter her.

Bli med tusenvis av investorer som bruker InvestWiser for å ta smartere beslutninger. Alt-i-ett plattformen for analyse og innsikt, skapt for deg.

bottom of page